петък, 6 август 2010 г.

Квартири под наем във Варна

Летния сезон раздвижва значително предлагането на апартаменти за кратко ползване във всички морски курорти и основно във двата големи града на нашето Черноморие: Варна и Бургас. Летовниците търсят по-евтини предложения от тези, които предлагат хотелиерите, за да могат да спестят част от планирания бюджет за изкарването на морето и да се насладят на други приятни изживявания, харчейки спестените средства. Морската столица на България, Варна предлага значително количество квартири, започвайки от стаи с хазяи, преминавайки през самостоятелни гарсониери, едностайни и двустайни апартаменти и завършвайки в самостоятелните вили под наем във Варна, които по-малко хора могат да си позволят, предвид високите цени на база седмичен наем. Загърбвайки цените, отдаваните вили под наем предлагат значително повече удобства и възможност за усамотяване и изкарване на незабравима почивка. Някои от тях дори разполагат със собствени басейни и в този случай гостите са напълно изолирани от глъчката на плажа и голямата шумотевица около заведенията и капанчетата по брега на морето.
Рядкост е, но могат и да се намерят вили със собствен плаж, което е върха на лукса, но за съжаление по нашето Черноморие тези оферти не се предлагат публично и в повечето случаи тези къщи се отдават под наем само на познати и приятели във средите на заможните нашенци. Оставяйки на страна скъпите удоволствия, можем да обърнем внимание на предлагането на апартаменти под наем във Варна, като летния през летния сезон предложенията се удвояват и клиентите, които търсят този вид квартира са значително облагодетелствани.
Пожелаване на всички едно приятно лято и слънчево време. Надяваме се да посрещнете есента със усмивка на лице от добре прекараната почивка на морето.

Няма коментари:

Публикуване на коментар