петък, 6 август 2010 г.

Квартири под наем в Бургас

Големия интерес към почивката на море през летния сезон кара много туристи да търсят алтернативен начин за осигуряване на подслон при планирането на лятната ваканция. Осигуряването на хотелска стая в по-скъп хотел не е особено голям проблем, имайки предвид намалелия поток от туристи търсещи този вид услуги. Както и едно време, повечето хора опитват да намерят нещо достъпно като цена и качество и да спестят известна сума пари при планирането на отпуската. Тук на разположение идват добре познатите от близкото минало квартирни бюра, но в момента те са намерили нов канал за предлагане на услугите си а имено интернет и в по-малка степен вестниците за кратки обяви.
Бургас е вторият по големина град на българското Черноморие и всяко лято приема значително количество курортисти и гости, които искат да намерят прохлада и удоволствие от седмицата предназначена за почивка през един от силните месеци за летуване. На вниманието на всички търсещи се под наем се предлагат се широка гама от апартаменти в Бургас, които осигуряват уют и комфорт по време на почивката. Предлагането е за не по-малко от 3 дни, като максималния брой нощувки в общия случай е неограничен. При наемане на апартамент за по-дълъг период от време, собствениците са склонни да направят процент отстъпка от цената. Обслужването и почистването на наетите апартаменти в почти 100% от случаите е грижа на наемодателите и така почиващите могат напълно да се отдадат на релакс и забавления по време на престоя си.

Друга алтернатива е избора измежду предлаганите вили под наем около Буграс, но тези оферти са значително по-високо бюджетни в сравнение с наемането на апартамент или стая. Офертите за наемането на вила в бургаския регион понякога включват или доста прилежащи към имота удобства, като басейн, детски кът, в много редки случаи и частен плаж.

Не на последно място по важност е преди да тръгнете км морето и да се запознаете с прогнозата за времето в района. Предлагаме ви няколко връзки, на които можете да разгледате прогноза за времето в Бургас:
от Синоптик
http://burgas.vremeto.aba.bg/
http://www.vremeto.bg/city.php?city=324


Надяваме се лятната ви почивка да е силно зареждаща и приятна. Пожелаваме ви слънчево време и приятни емоции.

Няма коментари:

Публикуване на коментар