понеделник, 9 август 2010 г.

Апартаменти в София

Наемането на апартамент в София е сравнително проста задава, имайки предвид огромното количество агенции и частни собственици, които отдават имотите си под наем за хора, които се нуждаят от квартира. Оферти за апартаменти под наем в София могат да бъдат открити, както онлайн в големите български портали за имоти, така и оффлайн във вестниците за кратки обяви. Изобилието от предложения е прекрасна възможност за наемателите да изберат най-доброто и най-удачното за тях предложение. Повечето наематели правят значителен брой огледи, преди да пристъпят към същинското наемане и пренасяне на багажа в новото жилище.
По-евтината алтернатива на апартаментът под наем за момента остава наемането на стая, но тук повечето предложения са с неудобството, че самото жилище живеят и хазяите на имота и са възможни търкания и недоразумения с ползването на общите помещения, разходите за консумативи, вдигането на шум и много други неща.
По-скъпата алтернатива на апартаментите е наемането на къща, но предлагането на този вид имоти в София е съсредоточено основно в крайните квартали от южната страна на столицата и цените са в пъти повече в сравнение с тези на наемането на апартамент в някой от средно скъпите квартали на града. Цените на къщите под наем значително варират и зависят от големината на имота, удобствата, които предлага, разположението, гледката, съседите, инфраструктурата и достъпа до организирания градски транспорт.

Няма коментари:

Публикуване на коментар